Studio

Dit is onze huiskamerstudio (80m2). Goed gevuld met instrumenten, een relaxte bank, schilderijen, goede koffie en thee, de mixtafel en de drumbooth. Hier doen we allerlei opnames zoals bands, voice-overs, composities voor film, singer-songwriters en veel meer. De studio heeft een prettige, huiselijke sfeer die voorzien is van alle technische benodigdheden om een goede opname te maken.

Eventjes de opnameruimte uit om wat frisse ideeën op te doen? Slechts vijf minuten lopen sta je midden in de natuur. Vijf minuten de andere kant op is er ook een winkelcentrum.


 

GROTE ZAAL

Op onze grote zaal zijn wij erg trots. Het is de perfect opnameruimte voor, nou ja, alles eigenlijk. Hier worden orkesten, koren, fanfares, bands, kunstprojecten en singer-songwriters opgenomen. De zaal is met 300m2 groot en heeft een akoestisch geprepareerd plafond. Dit samen met de dikke theatergordijnen geeft ons de mogelijkheid de perfecte akoestiek voor elke muzikant te zoeken. Daarnaast ziet deze zaal er erg fraai uit en dus erg geschikt voor voor video-opnames of foto’s .