Studio

Dit is onze huiskamerstudio (80m2). Goed gevuld met instrumenten, een relaxte bank, schilderijen, goede koffie en thee, de mixtafel en de drumbooth. Hier doen we allerlei opnames zoals bands, voice-overs, composities voor film, singer-songwriters en veel meer. De studio heeft een prettige, huiselijke sfeer die voorzien is van alle technische benodigdheden om een goede opname te maken.

Voor onze opnames maken we gebruik van 24 kanaals Audient voorversterking (meer mogelijk in overleg), RME converters en hebben we verschillende monitor mogelijkheden.
Verder hebben we de meeste microfoon klassiekers wel in huis, maar we zijn met name trots op onze mooie verzameling ribbon- en buizen microfoons. De meesten zijn handgebouwd of gemodificeerd! Voor een specifieke gearlist of wensen hierin, kunnen je ons altijd mailen.


 

GROTE ZAAL

Op onze grote zaal zijn wij erg trots. Het is de perfect opnameruimte voor, nou ja, alles eigenlijk. Hier worden orkesten, koren, fanfares, bands, kunstprojecten en singer-songwriters opgenomen. De zaal is met 300m2 groot en heeft een akoestisch geprepareerd plafond. Dit samen met de dikke theatergordijnen geeft ons de mogelijkheid de perfecte akoestiek voor elke muzikant te zoeken. Daarnaast ziet deze zaal er erg fraai uit en dus erg geschikt voor voor video-opnames of foto’s.

Eventjes de opnameruimte uit om wat frisse ideeën op te doen? Slechts vijf minuten lopen sta je midden in de natuur. Vijf minuten de andere kant op is er ook een winkelcentrum.


 

 

 

Opname op locatie

Naast de twee mooie opnameruimtes bieden wij ook aan op locatie op te nemen.

We hebben mobiele opnameapparatuur en de ervaring om op de meest verschillende plekken snel mooie opnames te maken. Heb je een bijzondere plek op het oog om opnames te doen? Laat het ons weten!

 

Top